Wenst u zich te onderscheiden in uw werk? Meer succes en een effectievere opstelling? Wenst u advisering of coaching bij een specifiek werkvraagstuk? Moeten management- of contactuele vaardigheden van uw medewerkers worden aangescherpt?

Leer de benefits kennen van vergroting van uw eigen persoonlijke performance of die van uw medewerkers. Eigen inzichten en inzetten van persoonlijke kracht resulteren in voldoening, motivatie en vergrote effectiviteit binnen de organisatie.

Bereidheid tot een actieve opstelling ten aanzien van reflectie en evaluatie is nodig. Boss biedt een tweetal individuele coachingstrajecten gericht op medewerker en manager.

Professional Coaching

Afhankelijk van het vraagstuk op het werkgebied ligt de focus op verruiming van zelfkennis en bewustwording. Een begeleid actief leerproces om zelf tot inzicht en effectieve oplossing van werkgerelateerde vraagstukken te komen.

Het traject bestaat uit een combinatie van coaching en advisering.

 

 

Personal performance

Richt zich op vergroting van persoonlijke effectiviteit in uw functie. Uw huidige situatie wordt onderzocht en besproken. De focus ligt op analyse persoonlijke effectiviteit, communicatievaardigheden, onderkenning van kwaliteiten en wensen, inzicht in persoonlijke factoren (persoonlijkheid, visie, overtuiging, waarden), omgevingsfactoren en invloeden (positie, organisatiecultuur, relatiedynamiek en veranderingen).

Leerelementen zijn: bewustwording van eigen gedrag en beïnvloedingsfactoren, inzicht in effect van gedrag op anderen, het toepassen van zelfmanagement en een ontwikkelplan om doelstellingen te bereiken.

Het traject bestaat uit een combinatie van coaching, advisering in combinatie met praktijk-, reflectie- en visualisatieopdrachten.  

Beide trajecten bestaan uit ca. 3 à 4 sessies voorafgegaan door een intakegesprek.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Functiegerichte coaching heeft me onafhankelijker gemaakt in mijn denken waardoor ik meer mijn koers volg, een vooruitgang!”

 

J. Foeng

 

 

Annemieke is een fantastische coach. Niet alleen is zij super positief en warm: zij heeft ook een heel diep inzicht in gevoelens en verstand van zaken. Op persoonlijk en professioneel vlak heeft Annemieke mij geholpen om het beste uit mezelf te halen; altijd rekening houdend met mijn eigenschappen en (kern)kwaliteiten. Hierdoor heb ik de juiste beslissingen genomen voor zowel mijn carrière als mij persoonlijk. Annemieke is de aangewezen persoon om je te helpen ontdekken op welke manier je tot je recht komt en geeft je vertrouwen om verandering in je leven aan te brengen. Ik ben heel blij om haar te hebben ontmoet en kan haar van harte aanbevelen!

 

Mariella Márquez Mendoza